Sos de vişine pentru fripturi

de carmenvlad in Sosuri, 23 Oct 2011 | 10453 vizualizari

COMENTARII (13)

diaconta 1

23.10.2011, 19:29

anul asta si eu am cochetat cu ideea sosurilor dulci-acrisoare

madi_marin 1

23.10.2011, 19:51

nu am mancat niciodata friptura cu un sos de genul asta, dar imi place ideea.....

carmenvlad 1

23.10.2011, 20:27

Draga Madi, este ceva nou si pentru mine. Am avut ocazia anul trecut, sa mananc o friptura de porc cu sos de visine. A fost delicioasa. Asa ca anul acesta am incercat sa prepar propriile mele sosuri si sa le servesc la diferite fripturi. Sper ca familia mea sa fie receptiva si sa accepte noutatile.

danakarin 1

23.10.2011, 20:39

daca nu place familiei, poti sa-mi trimiti mie !

Denissa 1

23.10.2011, 20:45

interesant, merita incercat

RuxyRux 1

23.10.2011, 20:46

Vai ce nebunie....eu il pun la sirop

Rocsi 1

23.10.2011, 22:16

e foarte potrivit si pentru prajiturele

Angelina_Elena 1

23.10.2011, 22:32

interesant

LUK 1

24.10.2011, 08:52

bun si pt prajituri

Lau 1

24.10.2011, 13:46

interesant

MotanLaOale 1

24.10.2011, 16:32

bun bun

roxanabucataras 1

25.10.2011, 17:47

n-am mancat, insa e tare interesant
imi ploua-n gura

MIUTA 1

28.10.2011, 15:29

Am pus si eu visine cu zahar conservate la borcan pentru prajituri dar nu m-am gandit niciodata sa le folosesc la friptura
Interesant imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

ieri la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

ieri la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

ieri la 18:43

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Sos pentru friptura