Sos hollandaise

de RODIMUR in Clasice, 18 Iun 2020 | 4973 vizualizari

COMENTARII (12)

RODIMUR 1

18.06.2020, 07:02

Mulțumesc frumos, Andra!

vasimur 1

18.06.2020, 07:13

RODIMUR 1

18.06.2020, 08:40

Mulțumesc frumos, Daniela!

dantes 1

18.06.2020, 08:57

Super!

RODIMUR 1

18.06.2020, 10:04

Mulțumesc frumos, Dantes!

mihaelar63 1

18.06.2020, 17:00

Sosurile nu se numara printre preferintele noastre . Pentru oua Benedict , m-as sacrifica

RODIMUR 1

18.06.2020, 17:45

Mihaela dragă, eu zic că merită să te sacrifici pentru așa bunătăți...

RODIMUR 1

19.06.2020, 10:43

Mulțumesc frumos, Mirela!

Panacris 1

20.06.2020, 18:40

P.S. Mihaela, suntem pe aceeași lungime de undă! )

RODIMUR 1

20.06.2020, 18:57

Cristina, Și pe mine mă face să râd ”lungimea de undă”...

Rocsi 1

21.06.2020, 19:06

Este un sos fain, dar nu l-am incercat niciodata, desi mi-am dorit de multe ori! Dar cine stie, poate intr-o buna zi...

RODIMUR 1

22.06.2020, 12:23

Daaa, Rocsi, este un sos renumit, foarte bun, fin, acrișor și puțin onctuos, nu mult...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete bolognese reteta traditionala de paste din Italia

ieri la 23:04

Bomboane din biscuiți - Un desert delicios al copilăriei

ieri la 15:34

Franzela de casa reteta de paine simpla si pufoasa

pe 19.05 la 10:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pesto de busuioc