Vinete la borcan, cu usturoi si ierburi aromatice in ulei

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2020 | 9953 vizualizari

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

30.10.2020, 21:18

mihaelar63 1

30.10.2020, 22:10

Buna reteta !!!
Pe la noi, avem salata ce o preparam la greu . Cred ca sunt si alte moduri de a prepara vinetele ce trebuie experimentate !!!

abstract01 1

30.10.2020, 23:30

Delicoioase 🤗

simona72 1

31.10.2020, 08:20

Îmi place. Le consideri o muratură? Mi-ar plăcea dacă ar fi ușor tari/crocante... 😁 În rest, numai de bine. ❤️❤️

vasimur 1

31.10.2020, 10:21

dantes 1

31.10.2020, 10:29

Interesant!

Panacris 1

31.10.2020, 14:19

oanapl 1

31.10.2020, 20:56

Interesantă rețetă!

madi_marin 1

31.10.2020, 20:57

Gherca Daniela 1

01.11.2020, 13:52

Rocsi 1

01.11.2020, 20:16

Interesanta reteta!

Bucataras 1

06.11.2020, 14:23

Simona, nu sunt crocante ca muraturile. Fiind oparite si conservate apoi in ulei sunt usor mai moi, dar foarte gustoase, altfel.

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori inveliti in foietaj