publicat la 24.02.2019
publicat la 20.02.2019
publicat la 20.02.2019
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Cartofi umpluti si rumeniti la cuptor
Spalam bine cartofii si ii punem la fiert cu tot cu coaja. Ii incercam cu o scobitoare de gratar. Intre timp spalam ceapa verde si o tocam marunt. Fierbem orezul, dam cascavalul pe razatoare si taiem branza de telemea in cuburi mici. Din cele 3 oua o sa pregatim o omleta. Punem ouale intr-un...
Tagliatele cu sos de rosii si chiftele invelite in cascaval
Pentru inceput trebuie sa inmuiem painea in putina apa iar apoi o punem intr-un bol impreuna cu carnea tocata, oul, ceapa tocata marunt, usturoiul tocat marunt, sare si piper dupa gust, amestecul de ierburi si marar, amestecul de ierburi si boia si condimentele pentru chiftele de la Delikat. Le...