Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2018
Pentru pregătirea blatului batem albușurile tare cu zahărul, turnam uleiul cate putin, adaugam gălbenușurile peste albușurile bătute spuma. Amestecam faina, nucă măcinată, praful de copt și le turnam peste albușurile bătute spumă....
mai multe
publicat la 30.11.2018
In cont 4
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Rola de folie pentru prajituri
Termometru cu ecran LCD
Taietor de pizza
Perna ergonomica Karll
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 18:18
de Ksenya 5
la 14:25
de Bucataras 6
la 13:15
de Stella29 1
la 08:02
ieri la 17:35
de gaby_duceag 8
5 comentarii
de Constelatialeu 9
4 comentarii
de Rocsi 9
de vasimur 4
3 comentarii
7 voturi
5 voturi
RODIMUR
Rocsi
Georgia 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
adrianamocodean 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Desert prajitura cu crema de mascarpone
Pentru pregătirea blatului batem albușurile tare cu zahărul, turnam uleiul cate putin, adaugam gălbenușurile peste albușurile bătute spuma. Amestecam faina, nucă măcinată, praful de copt și le turnam peste albușurile bătute spumă....