BENEFICIILE ULEIULUI DE MASLINE

Postat de babi5 in Alimente pe 1 Mai 2013, 21:36

Articol pe placul a 9 bucatarasi
comenteaza

Uleiul de masline  este unul  din alimentele recunoscute   ca avind efecte miraculoase asupra organismului uman . Dintre acestea se enumera

-Uleiul de masline actioneaza ca o "frina "  asupra  cancerului la sin . Femeile  care  consuma zilnic ulei de masline inlaturind din dieta lor  orice  fel de alt tip de grasime ,reduc riscul  de aparitie  a cancerului la sin cu 35-50%.

- uleiul de masline ajuta la reducerea  tensiuni arteriale  si a colesterolului  din singe ,prevenind  astfel aparitia infarctului ..

- Pentru tratamentul ficatului se recomanda sa fie  consumat uleiul de masline crud

- Stimuleaza activitatea musculara  si cea biliara ..

Comentarii (11)

02.05.2013, 07:51

te pup Ica_mama ,multumesc de comentariu

02.05.2013, 08:14

02.05.2013, 16:24

te pup lucy2002 multumesc de apreciere

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia