Roma in 4 zile

Postat de Sylvia in Bucataras hai hui pe 28 Iun 2016 | 3338 vizualizari

Comentarii (3)

28.06.2016, 18:29

Parca am fost impreuna cu tine in mica escapada,astept partea a doua..

28.06.2016, 18:54

Eterna Roma Atragatoare in orice detaliu al ei . Mi-am amintit de celebrele ,,nasole'' - nasuri cum sunt denumite micile cismele de la care am baut cea mai buna si rece apa din calatoriile mele Da , la fel am avut mereu un sentiment de siguranta dat de prezenta carabinierilor , vanatorilor de munte-amuzanti cu palaria la care purtau o pana de cocos . .

11.07.2016, 21:53

ma bucur ca v-a placut revin cu finalul povestii

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia