Amandine

de Oana in Prajituri, 30 Apr 2009 | 34823 vizualizari

COMENTARII (17)

ANCA 1

01.12.2009, 18:36

Bubuleee, la crema galbenusurile se pun crude, dar nu se pune pe foc deloc?..ramane doar asa, unt cu zahar, ou crud si rom??

Michelle 1

01.12.2009, 18:47

oul crud?

arata bine

Miha 1

01.12.2009, 19:00

Da, crema de amandine se face cu galbenusul crud. Iese la fel de buna si fara galbenus. Eu n-am pus niciodata.

gaby_duceag 1

01.12.2009, 19:13

EU AM PUS INTOTDEAUNA,3!(sau doua,cand n-am avut bani)
e prajitura mea preferata.insa..glazura..pt mine..e pe baza de cacao,nu de ciocolata.

gaby_duceag 1

01.12.2009, 19:13

am uitat.eu pun margarina unirea,nu unt si e la fel de buna

Adinuta 1

01.12.2009, 19:27

Draga Gaby, dar de ce margarina? nu e sanatoasa deloc

Oana 1

01.12.2009, 22:30

Da, Ancuto, e cu galbenus crud. Daca Miha zice ca n-a pus, poti sa nu pui...nu stiu, n-am facut fara La maioneza nu pui galbenus crud?

ANCA 1

01.12.2009, 23:34

mah,noi nu suntem fani maioneza, mancam decat la salata de beof, altfel ff rar de 3-4 ori/an maxim..nu stiu ce sa zic, galbenusul ala crud nu ma incanta deloc, vedem la fata locului

Oana 1

02.12.2009, 00:00

Pai si noi la fel Ce mai conteaza la o crema sau la un tiramisu Cel putin la crema asta poti sa nu pui! dar la tiramisu eu pun, altfel nu fac

ANCA 1

02.12.2009, 00:03

pai pe mine ma enerveaza ideea de crud, Bubule..nu ca ar conta altfel, macar de nu s-ar simti la gust..maioneza, e altceva, probabil ca p-aia asa o stiu dintotdeauna, d-aia nu mi se pare ciudat..nici tiramisu nu am incercat inca, dar ne facem curaj

Oana 1

02.12.2009, 00:38

Anca, stiu! la fel simt si eu! cand aud de galbenus sau ou crud in ceva....daaaar...nu se simte deloc la gust, pentru ca in crema pui rom si e atat de buna ca uiti Ma rog, eu zic ca daca faci o data merge La praji asta chiar nu as mai pune, as inventa eu altfel...dar la tiramisu...hmmm..acolo ma risc rau

ANCA 1

03.12.2009, 17:53

facut! ffff bune!! am pus 2 galbenusuri la crema!

rivka 1

03.12.2009, 18:13

arata foarte bine prajitura asta, cred ca e super buna ia sa o incerc si eu

liana_geicu 1

04.12.2009, 21:18

Amandina este preferata mea! are un gust inconfundabil! suuuper, suuper!

Oana 1

04.12.2009, 22:14

Ma bucur ca a fost buna, Ancuta Lia, Rivka, merita incercata

mamidesara 1

13.03.2010, 19:51

elena1988 1

10.02.2011, 16:21

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu dragoste