Aperitiv ciuperci umplute cu branzeturi

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2017 | 2897 vizualizari

 

Ciupercile umplute sunt in topul preferintelor noastre. Se prepara usor si au calitati nutritive deosebite. De aceasta data, am dorit sa nu folosesc carne sau mezel.

 

INGREDIENTE

  • 20 ciuperci champignon
  • 300 gr rosii chery
  • 300 gr branza burduf amestec [ vaca+ oaie ]
  • 200 gr cas afumat Karavan pentru grill
  • 2 cepe verzi
  • 2 linguri masline verzi [fara samburi ]
  • 1 /2 ardei kapia verde
  • 1 lingura ulei masline
  • 1 lingura otet balsamic de Modena
  • frunze busuioc verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv ciuperci umplute cu branzeturi:

  1. Ciupercile se curata de pielita si se indeparteaza coditele.
  2. Curatati si spalati legumele.
  3. Se toaca marunt ardeiul, coditele de ciuperci si cele de ceapa verde.
  4. Amestecati branza de burduf cu legumele tocate.
  5. Umpleti ciupercile cu acest amestec.
  6. Rosiile se taie jumatati si se pun intr-un bol.
  7. Sarati rosiile, apoi le amestecati cu putin ulei de masline si otet balsamic.
  8. Feliati casul  afumat.
  9. Se asaza ciupercile intr-o tava cu hartie de copt.
  10. Peste fiecare ciuperca, se pune cate o felie de cas afumat si o jumatate de rosie.
  11. Se da tava la cuptor sa se gratineze ciupercile, pana in momentul in care s-au topit branzeturile.
  12. Serviti ciupercile cu branzeturi, decorate cu frunzulite verzi de busuioc.

                                Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Nu am folosit sare in exces, pentru ca am considerat ca branzeturile au suficienta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ciuperci umplute cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rocsi 1

07.06.2017, 19:49

Ai mei iubesc ciupercile umplute cu branzeturi!

kytz 1

08.06.2017, 08:52

Tare bune trebuie să fie (fără carne, că doar ciuperca o înlocuiește cu brio)!

Rahela Velicu 1

13.06.2017, 15:32

Si mie imi plac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pancakes cu şuncă şi ciuperci