Aperitiv Cosulete cu ciuperci

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 23 Noi 2013 | 18038 vizualizari

 

O incantare pentru un mic dejun :) fiindca suntem o familie numeroasa am facut o tava de 6 persoane :)

 

INGREDIENTE

  • 2 aluat foietaj
  • 250 gr ciuperci
  • 200 gr Kaizer afumat
  • 6 oua
  • 1 rosie
  • ceapa caramelizata
  • coriandru sau patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv Cosulete cu ciuperci:

Se incinge cuptorul.

Se unge tava cu ulei (eu am folosit una de briose).

Apoi se toaca nu prea marunt ciupercile si se pun la calit, se adauga peste ciuperci si Kaizerul si se calesc cateva minute.

Din aluat se fac niste cercuri si se pune cu lingura din kaizer si ciupercile calite, peste se pune cate o felie de rosie taiata rondele.

Peste rosie se pune cate un ou crud (atentie sa nu se sparga galbenusul).

Se presara peste ou coriandru sau patrunjel tocat,ceapa caramelizata si putina sare si piper.

Se da tava la cuptor pentru rumenire,si se pot servi cu salata de orice fel.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv Cosulete cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Ligia Bxl 1

26.11.2013, 17:28

Alexandra multumesc

mihaelar63 1

27.11.2013, 01:45

Ce frumusele cosulete Mai incape la masa si cate un musafir ratacit ., nu-i asa ? daca tot ai facut atatea

Ligia Bxl 1

27.11.2013, 09:27

asa e Mihaela cu mare drag incape toata lumea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu sunca si crema de branza