Aperitiv omleta cu cascaval

de CameliaR in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2017 | 4611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 100 ml lapte
  • 50 g branza
  • 30 g cascaval ras
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv omleta cu cascaval:

Punem ouale intr-un bol, impreuna cu o lingurita de ulei.  Adaugam sare si piper dupa gust. Amestecam bine cu o furculita sau un tel. Adaugam laptele si amestecam usor. Adaugam branza data pe razatoare sau rupta in bucatele micute.

Curatam ceapa de coaja si o spalam. O taiem in feliute subtiri. Calim putin ceapa, apoi adaugam amestecul de oua.

Rumenim frumos omleta pe ambele parti. Inainte sa o impaturim la jumatate, adaugam cascavalul ras. O mai intoarcem de cateva ori. Noi am servit-o alaturi de salata de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta taraneasca