Aperitiv omleta cu salam sasesc, verdeata si cascaval

de Ancutsa in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2017 | 2629 vizualizari

 

Pentru o masa satioasa de pranz, am pregatit omleta cu salam sasesc, verdeata si cascaval, alaturi de salata de ardei copti.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • sare 
  • verdeata (marar si patrunjel)
  • cateva felii de salam sasesc
  • putin cascaval ras
  • Pentru salata de ardei copti:
  • 8 ardei galbeni
  • 1 lingurita cu otet
  • 6 lingurite cu apa
  • un praf de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv omleta cu salam sasesc, verdeata si cascaval:

 

Se coc ardeii (eu ii coc direct pe aragaz) si cand se innegresc, se pun deoparte intr-un vas adanc, se presara sare grunjoasa si se acopera cu un capac pentru a se aburi si curata mai usor.

Se lasa la racit.

Se curata si se taie fasii. Incercati pe cat posibil sa nu-i spalati sub jet de apa, pentru ca isi pierd din aroma. Se ruleaza fasiile pachetele si se aranjeaza intr-un castronel, se adauga sare, otet si apa.

 Se sparg toate ouale intr-un vas, se bat cu putina sare, se amesteca cu salamul (sau sunca daca aveti) taiat bucatele, verdeata maruntita si cascavalul ras. Se toarna cu polonicul intr-o tigaie antiaderenta din oua, pregatindu-le sub forma de clatite. Mie, 6 oua imi ajung pentru 4 clatite.

 Sugestie de servire:

Mie imi place omleta alaturi de salata de ardei copti.

  

Pofta Buna!

 Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/omleta-cu-salam-sasesc-verdeata-si.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta cu salam sasesc, verdeata si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Terina cu spanac