Aperitiv oua Faberge

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2020 | 2132 vizualizari

 

Eheeeee! Din cand in cand e bine sa te aduca cineva sa-i cauti o reteta:)))))O buna prietena care a vazut Oua Faberge ,postate de draga noastra Mirela,pe Bucataras,nu putea sa deschida site-ul sa scrie reteta.M-a sunat si m-a rugat sa -i dau reteta.Cu noua tehnologie i-am transmis reteta,dar am si luat-o in colimator:)))))Asa ca,am purces la prepararea ei.cei drept e drept,n-am facut decat 3 oua(atatea coji am avut) restul le-am facut in forme mici.In tot cazul pe masa de Sf.Pasti au dat foarte bine;)  Multumesc Mirela pentru reteta prparatului,de fapt sotului tau :))))))

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 pastarnac mic
  • o bucata de telina
  • 2 linguri porumb din conserva
  • 1/2 piept de pui
  • supa de pasare
  • 1 ardei kapia
  • 1 plic gelatina
  • sare si piper dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua Faberge:

Ouale se sparg la partea mai lata.

Scoate albusul si galbenusul prin scuturare usoara.

Spala cojile si pune-le la scurs (cu spartura in jos) si lasa-le sa se usuce.

Morcovul,pastarnacul,talina se curata,spala si se pune pa fiert alaturi de pieptul de pui.

Eu am pus la fiert pieptul de pui cu tot cu os pentru a da gust supei.

Dupa ce s-au fiert se scot si se lasa la racit.

Toate legumele si pieptul de pui se toaca cuburi mici(ca la salata de beuf).

Intre timp de pune in supa de pui gelatina la hidratat ,confor instructiunilor de pe plic.

Amestecam legumele taiate,porumbul,carnea,condimentam  si umplem cojile de oua.

Peste umplutura turnam supa de pui cu gelatina si dam la rece.

In momentul servirii scoatem coaja (decojim cu atentie,ca la oul fiert).

Sunt delicioase!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua Faberge" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute