Aperitiv rapid

de alba_zori in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2012 | 5508 vizualizari

 

Cand nu aveti timp sau aveti invitati care au alergii diferite si nu stiti ce sa preparati,propun o reteta simpla si rapida care intr-adevar are efect si e si buna,am ales painea fara drojdie Azzimo pt cei care au intoleranta la drojdie,am ales sa nu pun branza de nici un fel pentru alergia la lapte,deci e un mix bun si puteti manca fara griji sau probleme de sanatate.

 

INGREDIENTE

  • -cateva felii de paine fara drojdie.  
  •  -doua felii de somon afumat.   
  • -o felie de peste sabie afumat daca aveti.  
  •  -ulei de masline.   
  • -zeama de lamaie stoarsa.   
  • -ardei gras taiat rondele.
  •  -rosii mici tip cirese.  
  • -sare.   
  • -condiment de care aveti,eu am pus origano.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rapid:

Pregatim feliile de paine fara drojdie in patratele pe o farfurie,punem in straturi pestele taiat in patratele si stropim cu lamaie si ulei,punem felioara de ardei si rosia ,punem un pic de ulei,sare ,si condiment.

TIPS-URI

1

Daca nu aveti alergii sau intolerante,puteti folosi paine de care vreti,si branza Philadelphia sau Brie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rapid" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de peste