Aperitiv saratele cu cascaval si chimen / Vafe (fara gluten)

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2020 | 3000 vizualizari

 

De cand vroiam sa fac saratele, aminitiri din copilarie cand le faceam pe forma pusa direct pe aragaz.
Va prezint o varianta fara gluten deci fara faina de grau si facuta cu aparatul electric de vafe.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/02/saratele-cu-cascaval-si-chimen-vafe.html

 

INGREDIENTE

  • 100 g cascaval ras
  • 40 g de pudra de migdale
  • 1 ou
  • 3 lingurite pline de smantana grasa
  • sare
  • 1 lingurita rasa de seminte de chimen
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele cu cascaval si chimen / Vafe (fara gluten):

Se amesteca cascavalul cu pudra de migdale. Se adauga sare si chimen. Punem oul si smantana si amestecam bine.

Incalzim aparatul de wafe.

Punem o lingura buna in centru pentru a obtine o wafa mare.

Lasati 1-2 minute si verificati. Daca este colorata o scoateti.

Puteti face mai mici daca doriti sau le taiati in 4.

Daca vreti sa faceti cosulete nu le colorati prea tare, scoateti-le albe si puneti-le pe fundul unui forme apasand (atentie sunt fierbinti).

Umpleti dupa dorinta, eu am pus salata de varza murata, jambon si castraveciori.

TIPS-URI

1

pentru 7 wafe mari (28 mici)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele cu cascaval si chimen / Vafe (fara gluten)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dobos cu cascaval si sunca