Aperitiv satios cu cartofi si oua

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2016 | 18664 vizualizari

 

Un aperitiv gustos si satios.
 

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi potriviti
  • 2 oua
  • 1 ardei kapia rosu
  • 200 gr cascaval Delaco
  • 150 gr de kaizer
  • 50 gr unt
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv satios cu cartofi si oua:

Cartofii ii curatam si-i taiem subtiri. Feliem kaizerul, ardeiul kapia, iar cascavalul il dam pe razatoare.

Intr-un vas yena punem cartofii taiati, ii saram, radem unt deasupra si ii lasam la cuptor pana se rumenesc putin la 200 de grade.

Cand cartofii sau rumenit scoatem vasul din cuptor, adaugam kaizerul si ardeiul kapia si mai lasam 10 minute.

Dupa 10 minute presaram cascavalul ras si spargem ouale deasupra si mai lasam in cuptor pana se fac ouale.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Putem folosi ce mezeluri dorim.

2

Cartofii ii putem taia felii si trebuie scursi bine de apa.

3

Ouale le putem bate cu smantana si putem turna peste compozitia din vas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv satios cu cartofi si oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv