Ardei gras umplut cu quinoa, mango si avocado

de dantes in Vegan / Raw vegan, 15 Apr 2021 | 3046 vizualizari

 

O reteta vegana foarte buna in zilele de post

 

INGREDIENTE

  • 200 gr quinoa alba
  • 1 buc mango
  • 1 buc avocado
  • 1 buc lamaie
  • 2 buc ardei gras
  • 400 ml apa
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper alb macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei gras umplut cu quinoa, mango si avocado:

Quinoa se clateste bine in mai multe ape si se scurge bine.

Se pune la fiert 10 minute, apoi se opreste focul, se pune un capac peste vas si se lasa la racit inca 10 minute.

Se curata avocado si mango, se taie in cubulete mici, apoi se amesteca cu quinoa si sucul de la o lamaie. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Ardeiul gras se taie in doua, se curata de nervuri si seminte si se umple cu amestecul de quinoa. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei gras umplut cu quinoa, mango si avocado" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Unt din pere cu nuci de caju