Ardei iuti la borcan

de -Licurici- in Conserve, 7 Noi 2016 | 6771 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei iuti;
  • 1100ml otet (3 borcane de 370);
  • o lingurita sare;
  • 3 linguri zahar;
  • condimente pentru muraturi (boabe de piper, boabe de mustar, seminte de marar, coriandru, boabe de ienupar, cuisoare, foi de dafin, chilli, boabe ienibahar).
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti la borcan:

  • Otetul se pune la fiert cu sarea, zaharul si condimentele.
  • Se lasa putin la racit.
  • Ardeii se spala si se pun in borcane.
  • Otetul cald se toarna peste ardei, apoi se pun capacele la borcane si se strang bine.
  • Se lasa in camara, la loc racoros.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti la borcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos de legume pentru iarna