Black Soup

de nico15 in Supe, 5 Noi 2010 | 5593 vizualizari

 

Deliciosssssssssssssssss

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de fasole neagra
  • ½ de capatana de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 avocado
  • 1 ardei
  • 2-3 guineo(banane mici verzi)doar bananele verzi mici se folosesc nu si cele galbene.
  • 2-3 oua
  • 2-3 lingurite de zahar,
  • sare,
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Black Soup:

Fasolea dupa ce s-a pus la inmuiat cu o seara inainte, se pune la fiert, se adauga ½ de capatana de ustoroi, o ceapa si un ardei taiat julien, se sareaza si se pun 2-3 lingurite de zahar se adauga putin ulei si se pune capacul la oala de presiune incepandu-se fierberea fasolei(black soup).

Se lasa pe foc aproximativ 50-60 de minute, dupa care se ia capacul si se incearca fasolea, daca este aproape gata se curata 2-3 banane verzi mici(guineo)si se pun intregi in supa, se iau si se spala 2-3 oua se dezinfecteaza bine si se pun la fiert in black soup cu tot cu coaja(uimirea mare a fost foarte mare, dar acesta este obiceiul), continuandu-se fierberea inca 15 minute.

Inainte de a se stinge focul se-ncearca daca fasolea este facuta se serveste calda imediat, se pun primele in farfurii legumele, se va curata oul(ouale) si se vor pune si ele in farfurii, se va adauga fasolea peste(black soup) si se serveste cu felii de avocado proaspat, in loc de paine daca doriti se serveste cu tortilla de porumb.

Poate vi se va parea ciudata aceasta reteta dar este buna, prima data sincer nu mi-a placut culoarea dar am incercat aceasta “black soup” care este ca o ciorba de fasole si are un gust bun.



Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Black Soup" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

nico15 1

06.11.2010, 15:56

Da Iubita, este originara din Costa Rica

vanilla 1

09.11.2010, 16:51

asta trebuie sa fie de impresionat musafirii!!!!

adry88 1

10.05.2011, 16:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supă de legume cu găluşte