Bomboane cu biscuiti, nuca si murata

de Sim0na in Dulciuri, 30 Noi 2012 | 3825 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 linguri biscuiti pisati
  • 5 linguri nuca macinata
  • 3 lingurite cacao
  • 1 lingura murata (sau visinata, afinata)
  • 3 linguri zahar pudra
  • 2 linguri nuca de cocos
  • cca 100 g unt
  • miez de nuca
  • fulgi de cocos ptr ornate
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane cu biscuiti, nuca si murata:

Am amestecat biscutii cu nuca, cacaoa, zaharul pudra. Am adugat apoi untul si murata, iar la final nuca de cocos. Daca aluatul este prea moala mai adaugati biscuiti sau nuca de cocos, daca-i prea tare mai subtiati-l cu alcool sau unt. Asta-i in functie de tipul de biscuiti.

Cand aluatul a devenit la consistenta dorita, am luat cu mana cat o nuca, am pus in mijloc miez de nuca, i-am dat forma rotunda, apoi am tavalit biluta prin nuca de cocos.

Am procedat asemeni pana am terminat compozitia. Din aceste cantitati mi-au iesit 20 de bucati.

Simplu si delicious, nu?! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane cu biscuiti, nuca si murata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Brigadeiro