Bomboane cu cocos si ciocolata

de Miha in Dulciuri, 24 Feb 2010 | 7774 vizualizari

 

Cu dragoste, de Dragobete

 

INGREDIENTE

  • 250 g lapte praf
  • 100 g zahar pudra
  • 50 g nuca de cocos
  • 100 g unt
  • 1 lingura frisca lichida
  • 50 g ciocolata amaruie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane cu cocos si ciocolata:

Reteta este cea a bomboanelor Raffaello.

Amestecam la robotul de bucatarie laptele praf cu zaharul pudra,nuca de cocos,untul moale si la sfarsit frisca lichida.

Daca iese prea vascoasa compozitia,mai puteti adauga 1 lingura frisca lichida.

Topim ciocolata amaruie, la microunde sau la bain-marine.

Formele in care vom face bomboanele, (in cazul meu hartiute pentru bomboane si un suport pentru bomboane dintr-o cutie de bomboane Milka. :)) ) se pensuleaza de cateva ori cu ciocolata topita. Dupa fiecare pensulare se baga formele la congelator, pentru cateva minute.

Dupa ce-am terminat aceasta operatiune, umplem formele cu compozitia cu cocos si dam din nou la congelator pana la intarirea completa.

Desi am avut ajutoare la pictat hartiutele :)) la un moment dat m-am plictisit si am modelat bilute din compozitie, pe care le-am tavalit apoi prin nuca de cocos.

Iubiti-va mult dragii mei! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane cu cocos si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Miha 1

24.02.2010, 21:39

Multumesc Rocsi!

mihaelar63 1

25.02.2010, 08:54

invataceii isi pot depasi profesorii parca vad ca dupa ce invata sa posteze retete , te intrece si dulcica va deveni noul bucataras super- senzational

Miha 1

25.02.2010, 09:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere