Bors de peste

de ionela2682 in Ciorbe, 22 Apr 2010 | 7758 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • ardei
  • ceapa
  • sare piper
  • 1 cana bors de putina
  • patrunjel si leustean
  • sare si piper
  •  peste ( sau doar capul si coada) crap
  • orez
  • 3-4 lg ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de peste:

am pus la fiert o ceapa ,morcovul,pastarnacul, ardei rosu proaspat si galben de la borcan (ASA AM AVUT EU)cand au fost aproape fierte am adaugat o mana de orez spalat bine si scurs,putin ulei .Am adaugat dupa gust bors de putina si am lasat sa fiarbacand au fost aproape fierte am adaugat o mana de orez spalat bine si scurs,putin ulei .Am adaugat dupa gust bors de putina si am lasat sa fiarba

Usor nu? pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

anarotaru 1

09.07.2011, 09:50

bun bun dar pestele cand il adaug la fiert?

DIANA B 1

22.07.2011, 15:51

maine fac ... de somon , cred ca-i cea mai delicata ciorba , daca nu esti maiastru , nik nu iese
PS , Da' de ce ne zici de cate doua ori de orez si de bors si de peste nik , nik , sau poate crezi ca citim , dar gandurile-s pe dealuri ...

Aurelia 07_07 1

14.12.2019, 16:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata cu smantana si usturoi