Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy in Vegan / Raw vegan, 21 Ian 2019 | 4702 vizualizari

 

O mancare vegana si paleo, dar si garnitura. Va ia cam 10 minute sa o pregatiti si sa bagati in cuptor.

 

INGREDIENTE

  • Bostan - 1.4 kg
  • ulei de masline extra virgin - 2 linguri
  • paprika afumata - 2 lingurite
  • sare dupa gust
  • 1/2 lingurita de curcuma (turmeric)
  • 1/2 lingurita de usturoi granulat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bostan copt cu paprika afumata si curcuma:

Se preincalzeste cuptorul la 190 grade C.

Dupa ce se curata de coaja, bostanul se taie in cuburi de 2 - 2.5 cm.

Intr-un castron mare, puneti cuburile de bostan si turnati uleiul, paprika, sarea, curcuma si usturoiul granulat si amestecati. Cine doreste sa fie picant, poate folosi paprika afumata iute.

Intr-o tava de cuptor puneti hartia de copt si pe urma cuburile de bostan. Coaceti timp de 32 - 37 minute si mai invartiti ocazional o data sau de doua ori, pana devin maronii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bostan copt cu paprika afumata si curcuma" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Crema de avocado cu banane