Branzoaice

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2013 | 5880 vizualizari

 

nu stiu daca asa se fac ,dar sotul meu vroia sa manance branzoaice si eu am facut o combinaite care a iesit bestiala

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte
  • jumatate de cub de drojdie
  • o lingurita de sare
  • o lingurita de zahar
  • 200 g branza sarata
  • 2 oua (unul pentru uns )
  • 2 linguri de iaurt simplu
  • 50 gr seminte de susan
  • faina cam 500g ,daca mai e nevoie mai adaugati
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoaice:

Incalzim laptele si il amestecam cu drojdia, zaharul si sarea pana se topesc, apoi incepem sa adaugam faina in ploaie pana obtinem o coca ca pentru paine. Framantam bine si la sfasit adaugam cele 2 linguri de ulei, le incorporam bine si punem coca obtinuta la dospit circa 30 de minute, pana isi dubleaza volumul.

Intre timp pregatim umplutura: radem branza sarata, amestecam cu cele 2 linguri de iaurt si un ou, le amestecam bine .

Impartim coca si formam niste bulgarasi pe care ii intindem cu sucitorul. Punem cate o lingura de umplutura si le rulam, apoi le asezam in formele unse cu ulei. Le ungem deasupra cu ou si le presaram cu seminte de susan. Le coacem la 180 grade timp de 30-45 de minute.

Eu am facut si tava normala dar si in forma de briose, imi place mai mult cum au iesit

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoaice" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

_Alina_ 1

08.06.2013, 09:01

andreiioanamihaela 1

08.06.2013, 16:56

Ma torturezi cu bunataturile astea! te puuup!

jolygina 1

08.06.2013, 19:43

lasa Ioana ca o sa vina vremea si cand o sa le facem inpreuna ,sau cel putin sa le savurezi si tu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinte cu aluat din iaurt si umplutura de branza