Briose aperitiv cu salam, porumb si cascaval

de stefy_a in Mancare copii, 4 Iul 2019 | 4005 vizualizari

 

meniu copii

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 200 g faina
  • 50 g porumb din conserva
  • 30 g cascaval afumat
  • 50 g salam uscat
  • 1/4 plic praf de copt
  • sare dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv cu salam, porumb si cascaval:

Cascavalul se da prin razatoarea mica. Porumbul se pune la scurs. Salamul se taie bucatele.

Ouale se bat cu telul, apoi se adauga uleiul si laptele si se omogenizeaza.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza; se adauga sarea, porumbul, salamul si cascavalul si se amesteca bine. 

In formele de briose (de silicon sau cele tapetate cu hartiute de briose) se adauga compozitie cu ajutorul unei linguri.

Formele de briose se dau la cuptorul incins la 175 grade C, timp de 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv cu salam, porumb si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (5)

Bucataras Diana 1

04.07.2019, 21:13

dantes 1

05.07.2019, 09:28

Bune!

Gherca Daniela 1

05.07.2019, 16:10

bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Escalop de vara