Briose aperitiv mozaic

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2016 | 3576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 4-5 linguri de faina
  • 300 gr sunca tocata cubulete
  • 200 gr salam tocat cubulete
  • 300 gr cascaval tocat cubulete
  • un dovlecel mic taiat cuburi
  • un ardei tocat cubulete
  • o mana de fasole verde
  • 6 ciupercute tocate felii
  • 2 morcovi fierti si tocati cubulete
  • masline fara samburi pentru ornat
  • condimente
  • 2 linguri de ulei
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv mozaic:

Se bat ouale, se adauga sarea, condimentele, faina. Acest amestec trebuie sa fie de consistenta aluatului de clatite. Apoi rasturnam celelalte ingrediente, amestecam sa se incorporeze toate, mai putin maslinele cu care vom orna. 

Se pregatesc formele pentru briose si le umplem cam 3/4. Ornam cu maslinele taiate fasii.

Coacem pana se rumenesc, nu trebuie sa fie prea uscate pentru ca devin inecacioase.

Un aperitiv de efect.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv mozaic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Geanina87 1

22.03.2016, 09:36

super bune

CameliaR 1

24.03.2016, 11:09

Ce bne sunt!

mirela0911 1

31.03.2016, 11:28

Frumușele!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu branza si marar la cuptor