Briose cu fulgi de ciocolata

de lia maria in Prajituri, 9 Sep 2010 | 4691 vizualizari

 

O reteta rapida, usor de facut, menita sa ne imbete simturile.
Cantitatile sunt pentru portie dubla, sa ajunga pentru toata lumea…
Serviti va rog !

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 300g zahar
  • 1 praf de copt
  • 4 oua
  • 2 linguri esenta vanilie
  • 150ml lapte
  • 250ml ulei
  • 80g fulgi de ciocolata
  • Colorant alimentar galben si rosu
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fulgi de ciocolata:

Intr-un bol amestecam toate ingredientele uscate, inafara de zahar si jumatate din cantitatea de fulgi.

In alt bol batem ouale cu zaharul, adaugam uleiul, apoi laptele si fulgii ramasi. Amestecam cele doua compozitii, impartim aluatul in doua, il coloram si-l repartizam in forme.

Le coacem in cuptorul dinainte incalzit, timp de 25’.

Dupa ce se racesc le acoperim cu un strat de ciocolata neagra/alba sau glazura de zahar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

10.09.2010, 01:15

am furat una super buna

jolygina 1

10.09.2010, 02:23

bune

dentistutza 1

10.09.2010, 18:55

aoleeuuu la asa invitatie nu rezist. am servit si sunt grozave. saru'mana!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose de vanilie