Budinca

de ralu_ca in Prajituri, 10 Sep 2015 | 3231 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste
  • 250 g macaroane
  • 6 linguri gris
  • sare
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 6 linguri zahar
  • 1 fiola esenta lamaie
  • 1 l lapte
  • putin unt
  • branza rasa emmentaler
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca:

Mai intai am fiert pastele si macaroanele conform instructiuni, apoi le-am scurs. Intr-un vas am turnat laptele si l-am amestecat cu grisul, zaharul, zaharul vanilat si esenta de lamaie, sare.

O tava am uns-o cu putin unt, am pus pastele, apoi compozitie. Le-am amestecat usor in tava, dar am considerat ca nu erau "scufundate" de tot in compozitie si am mai turnat deasupra lapte. Si am presarat branza rasa.

Am introdus la cuptor pana ce se rumeneste. 

Am pudrat-o si cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de clatite (cu sos de ciocolata si banane in sirop de portocale)