Budinca Roxana

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2016 | 2909 vizualizari

 

Sunt sigura ca fiecare a ramas cu resturi de la masa de Pasti. M-am ales si eu si m-am hotarat sa fac ceva cu ele pentru ca erau bune si era pacat sa le arunc.

 

INGREDIENTE

  • 6 snitele de porc
  • 6 oua rosi
  • 6 felii de paine cu coaja
  • 3 rosii
  • 2 fire de ceapa verde
  • 200 gr cascaval Delaco
  • 100 gr de unt
  • 200 gr smantana
  • 3 oua crude
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca Roxana:

       Toate ingredientele le-am taiat cubulete. Ouale le-am curatat de coaja si le-am taiat cubulete. Am amestecat toate ingredientele intr-un castron.

       Intr-un vas de yena am asezat bucatele rupte din feliile de paine. Deasupra am pus ingredientele taiate si am adaugat bucatele de unt din loc in loc. Am das vasul la cuptor la temperatura de 200 grade pentru 20 de minute.

       Cele 3 oua crude le-am batut bine cu sare si piper si am adaugat smantana. Dupa ce am omogenizat bine am turnat compozitia in vasul de yena si am mai lasat 10 minute la cuptor. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Putem adauga ce ingrediente dorim :branza,sunca,drob,etc.

2

Feliiile de paine le putem lasa si intregi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Roxana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

RuxyRux 1

09.05.2016, 19:59

Super buna!

anca_rm 1

11.05.2016, 10:23

interesanta budinca ti-ai tras

reisnaor_2006 1

11.05.2016, 11:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu mac