Buñuelos al estilo antigos(inimoare cu zahar)

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2010 | 5784 vizualizari

 

Sincer nu stiu cum sa le traduc sa sune bine titlul asa ca am lasat denumirea cum era ,dar sant ceva gen clatite prajite in mult ulei si cu o forma speciala,stiu Ela iar o sa ma critica ca isi impleteceste limba.Dar asa am primit si eu retata .

 

INGREDIENTE

  • 800 g faina
  • 9 oua
  • 400 ml lapte
  • 125 zahar
  • 200 frisca lichida
  • ulei pt prajit
  • zahar pudra pt ornat
  • 3 vanilii
  • putina sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buñuelos al estilo antigos(inimoare cu zahar):

Se cerne faina si se incorporeaza usor cate putin din lapte ,dupa care se pune frisca lichida,sa nu se faca cocoloasese amesteca foarte bine

Ouale se  bat cu zaharul si se mesteca cu compozitia de faina cu lapte.. Compozitia trebuie sa fie ceva mai densa nu ca si cea de clatite

Se pune ulei intr-o tigaie ,se incalzeste foarte bine dupa care  se introduce forma in ulei ,se incalzeste bine dupa care se pune in compozitie si apoi rapid in uleiul fierbinte.Se va despinde usor de forma,se coc pe ambele parti.Dupa care se pudreaza din belsug cu zahar pudra.

Este un desert super bun,retata am primit-o de la o babutza spaniola.

PS:sincer am facut doar jumatate de cantitate si au iesit o multime

Merg perfect si fara zahar se poate inlocui cu branza si va rezulta un aperitiv super bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Buñuelos al estilo antigos(inimoare cu zahar)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

nadina73 1

19.08.2012, 12:01

pup

florylau 1

24.05.2014, 02:27

nadina73 1

28.05.2014, 15:01

florylau inainte de a acuza pe cine-va documenteazate bine.Nu am zis ca e reteta propire ,este specificat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Intorsuri dulci si sarate