Caracatita cu sos picant si orez negru

de Sylvia in Fructe de mare, 3 Feb 2010 | 14962 vizualizari

COMENTARII (14)

ANCA 1

03.02.2010, 20:04

minunat!!!! nu am mancat orez negru, nici nu mi-a sarit in ochi la hipermarket, dar ma uit si eu cu prima ocazie!

Oana 1

04.02.2010, 16:19

Extraordinar arata Imi place la nebunie caracatita Nici eu nu am mancat orez negru...cred ca e tare interesant tras apoi in usturoi, sigur e bun

Sylvia 1

04.02.2010, 16:32

E delicios,merita incercat macar o data Multumesc de laude

danygospodina 1

04.02.2010, 18:54

Superb si de data asta!

ala_oancea 1

04.02.2010, 19:50

Doamne ce bine arata Trebuie sa incerc si eu reteta asta !

ramo_cata 1

04.02.2010, 21:44

arata super...nici eu n-am mancat orez negru dar e ff interesant...hmm imi ploua in gura la cum arata

Sylvia 1

05.02.2010, 10:24

Multumesc pentru apreciei, finalul este reusit dar sincer am avut ceva emotii cat am lucrat cu lighioana la inceput Al meu sot mi-a si zis ca daca vreau sa mai degust lighioane din astea sa ma gandesc la un restaurant ceva ca intrase in bucatarie pe cand scoteam caracatita dupa ce a fiert si s-a speriat

Adinuta 1

05.02.2010, 13:21

wooooow!!! superb

mihaelar63 1

05.02.2010, 23:29

ce bine arata ,ce o fi ?daca-mi scot bichilarii de departe vad o prajitura in cioco amaruie
nu mi-ai spus daca ai incercat sa pictezi .

Sylvia 1

06.02.2010, 12:23

Mihaela vai simpatica esti ma bucur ca iti place. Ti-am raspuns, poate nu ai mai intrat exact la postarea respectiva. Pictez de ceva vreme ...cica...dar "arta abstracta" am avut curiozitatea sa vad ce as putea face cu o panza in fata dar te asigur ca nu am nici un talent deosebit Sotul meu e insa foarte incantat si tot aseapta alte tablori primul i l-am facut lui cadou acum 2 ani ca ma gandeam sa fac ceva mai neobisnuit . Ca idee as recomanda oricui sa incerce sa picteze o panza o data in viata , e o experienta interesanta.

mihaelar63 1

06.02.2010, 23:40

si am vrut sa fiu eu care primesc prima dar nu-i nimic , nu se stie , poate o sa ma mandresc ca si eu te-am incurajat,, sunt sigura ca ai simtul culorii , altfel nu se poate .

Sylvia 1

07.02.2010, 11:55

Esti draguta

nadina73 1

11.03.2010, 16:03

extraordinar de bine arata ,grozav,felicitari

iulianatanase 1

20.10.2010, 15:38

Ador caracatita,noi de obicei facem salata cu cartofi,masline,rosii mici si ce ne mai trece prin cap...o sa incerc si reteta ta,pare interesanta!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sithonian Seafood - by Fireman:)... sau fructe de mare Sithoniene:)