Carnaciori picanti in foietaj

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2013 | 7221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carnaciori picanti
  • aluat foietaj
  • un ou
  • mac,susan (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori picanti in foietaj:

Taiem carnatii in bucati de cca 5 cm.

Foaia de foietaj se intinde putin si se taie fasii subtiri.

Am invartit pe fiecare carnacior foaie de foietaj.

Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu ou.

Deasupra se presara mac sau susan dupa preferinta.

Se pun in cuptorul preincalzit si se lasa cca 25-30 minute.

Sunt foarte buni si arata bine intr-un platou cu aperitive.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori picanti in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cabanos in foietaj