Carnati de casa

de Lau in Mezel de casa, 15 Ian 2015 | 13571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg pulpa de porc
  • 5 kg pulpa de vita
  • 1 kg slanina
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • 3 capatani usturoi
  • condimente pentru carnati
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

Carnea o taiem cuburi si o trecem prin masina de tocat.

Curatam usturoiul si il pisam.

Intr-un lighean mai mare adaugam carnea,usturoiul,condimente dupa gust.

Matele le spalam bine.punem apa in mate ca sa verificam unde sunt sparte(le taiem de unde sunt sparte).

La masina de tocat adaugam ustensila pentru carnati,punem matul si ii facem nod la capat.

Umplem matul cu compozitia de carne,ii rasucim cand avem dimensiunea dorita,continuam pana umplem matul.

Ii punem la frigider pana a 2 zi cand ii vom afuma,sau ii asezam pe o bara de lemn intr-o incapere racoroasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Lau 1

16.01.2015, 10:42

elucubratiiculinare 1

16.01.2015, 20:57

ce-i mai buni

Lau 1

17.01.2015, 09:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa