Cartofi la cuptor cu chiftelute de somon si rosii

de trifadalia in Somon, 5 Aug 2019 | 1624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • somon 2 bucati
  • ou 1 bucata
  • patrunjel verde 1 legatura
  • usturoi 3 catei
  • cartof razuit 1 bucata
  • faina de orez 2 linguri
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • Pentru cartofi la cuptor:
  • cartofi 1 kg
  • oua 4 bucati
  • smantana 500 grame
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu chiftelute de somon si rosii:

 Somonul se toaca prin masina de tocat carne, apoi se amesteca cu restul de ingrediente, se formeaza bilutele, apoi se pun pe o hartie de copt la cuptor la 180 de grade C, pana se rumenesc, intorcandu-le din cand in cand.

Cartofii se pun la fiert in coaja. Ouale si ele separat se pun la fiert.

Cartofii se curata de coaja, la fel si ouale, apoi se asaza in straturi intr-un vas cu yena si intre fiecare strat se pune smantana. Vasul de yena se da la cuptor pentru 40 de minute.

Se servesc alaturi de chiftelele de somon alaturi de felii de rosii sau de orice fel de salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu chiftelute de somon si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de somon cu piure de pastarnac