Cartofi la cuptor cu salata de naut

de cristina1985 in Mancaruri de post, 22 Dec 2021 | 3739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru cartofi:
  • 1,2 kg cartofi
  • 60 ml ulei masline (de calitate,sau ulei floarea soarelui)
  • 2 lg-te oregano
  • 2 lg-ta cimbru
  • 1 lg-ta usturoi pudra
  • 1 lg-ta sare
  • Pentru salata de naut:
  • 1 conserva naut de 400 g (240 g scursa)
  • castravete
  • marar
  • ulei masline
  • sare
  • ceapa verde
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu salata de naut:

   Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie .Se face un amestec de ulei,oregano, cimbru,pudra de usturoi si sare. Se toarna uleiul cu condimente  peste cartofi si se amesteca .

     Pregatiti o tava mare, cu hartie de copt si puneti cartofii. Se introduc in cuptorul preincalzit, timp de 2 ore,foc mic. Se intorc la fiecare 30 minute.

   Salata de naut: nautul se scurge, se spala si se pune intr-un bol ,alaturi de ceapa verde taiata, marar, sare, ulei masline (putin) si castravete (taiat cubulete). Se amesteca si se serveste alaturi de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu salata de naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de naut cu usturoi verde