Cartofi noi la cuptor

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2014 | 8165 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi noi
  • 4 oua mari
  • sare
  • piper
  • cimbru, patrunjel proaspat
  • usturoi verde
  • branza ( cat doriti )
  • 1 lingura smantana
  • cascaval ( 50 g )
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor:

Intr-un vas de yena, uns cu unt, am asezat cartofii taiati rondele (primul strat), peste care am ras putina branza, ouale batute ( jumatate ), cimbru proaspat, patrunjel tocate, sare, piper si usturoi verde tocat. Apoi un alt strat de cartofi, branza rasa, sare, piper. In cealalta jumatate de oua batute am pus si o lingura de smantana si am amestecat bine, turnand peste cartofi. Apoi branza rasa din abundenta, cimbru, patrunjel tocate si usturoi, iar la final cascaval ras si piper. Am acoperit vasul cu folie aluminiu si am introdus la cuptor pentru approx 40 min, apoi am lasat descoperit vasul pana ce se rumeneste.

Super delicioasa, dar... foarte consistenta :)

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu cascaval pane