Castraveti bulgaresti reteta

de ralu_ca in Conserve, 1 Noi 2015 | 7294 vizualizari

 

 Castraveti bulgaresti reteta

 

INGREDIENTE

  • 14 borcane
  • castraveti (5-6 in borcan)
  • 7-8 cepe
  • morcovi
  • 2-3 catei usturoi/borcan
  • foi dafin
  • hrean
  • 1 lingurita cu vf sare/borcan
  • 5 linguri otet/borcan
  • 1 lingurita si jumatate zahar/borcan
  • boabe piper, mustar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti bulgaresti reteta:

In borcanele spalate am pus pe "fund" boabe piper, mustar, apoi solzisori de ceapa, castravetii asezati in picioare, bastonase de morcovi, bastonase hrean (pe marginea borcanului), usturoi taiat felii, 1 lingurita cu vf sare, 1 lingurita si jumatate zahar, 6 linguri otet. Apoi umplu borcanele cu apa rece.

Borcanele le-am asezat intr-o oala, pe fundul careia am asezat un prosop si am umplut cu apa pana la jumatatea borcanelor. Le-am lasat la foc mic pana ce clocoteste apa, apoi inca approx 30 minute. Le-am lasat sa se racoreasca si le-am asezat in pivnita.

Spor! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti bulgaresti reteta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu conopida