Chec aperitiv

de botcrina in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2013 | 47763 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ouă
  • 500 g parizer
  • 4 castraveti muraţi
  • 100 g gogoşari muraţi
  • frunze verzi de leuştean
  • 100 g brânză telemea
  • sare, piper, după gust
  • delikat după gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Punem 2 ouă la fiert.

Tăiem parizerul, brânza, castraveţii, gogoşarii şi ouăle fierte (când s-au răcit) cubuleţe. Tăiem mărunt şi leuşteanul şi-l încorporăm în compoziţie.

Cele 4 ouă care au rămas le batem bine cu telul, apoi încorporăm în ele ingredientele de mai sus şi condimentăm după gust.

Într-o tavă de chec punem hârtie de copt şi turnăm amestecul pentru chec.

Întroducem tava în cuptorul preîncălzit la 170 grade, pentru aproximativ 45 minute.

Poftă bună!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec de carne cu ciuperci