Chec cu legume

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2013 | 13695 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 g faina
  • 1 ou
  • 50 g branza de vaci bine scursa
  • 50 g cascaval ras
  • 50 g iaurt
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 dovlecel
  • 30 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri unt
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu legume:

Intr-un vas batem bine oul adaugand cate putin ulei, lapte, iaurt, branza si cascavalul ras. La sfarsit adaugam faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare. Mixam bine sa se omogenizeze apoi incorporam legumele curatate si taiate in cubulete mici. In tava de chec unsa cu unt si tapetata cu faina rasturnam compozitia, nivelam suprafata si punem deasupra restul de unt ramas. Lasam la cuptor la foc moderat spre mic 40-50minute, facand testul cu scobitoarea.

TIPS-URI

1

se serveste feliat pe platou impreuna cu alte aperitive sau simplu cu salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu salam