Chec de post by Miha

de nilgun in Mancaruri de post, 5 Oct 2013 | 10680 vizualizari

 

- pt. 2 tavi

 

INGREDIENTE

  • 1 cana jumate de zahar
  • 1 cana ulei
  • 2 cani apa
  • 4 cani faina
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri de cacao
  • un borcan de 400 gr. dulceata de visine
  • 6 linguri de nuca de cocos
  • coaja de lamaie rasa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de post by Miha:

Intr-un castron punem apa, uleiul, zaharul, coaja de lamaie si faina si amestecam pana obtinem o compozitie omogena. Aceasta compozitie o impartim in doua. In rima parte punem dulceata de visine si cacaoa si in cea de-a doua punem nuca de cocos. 

Cele 2 tavi de chec le ungem bine cu ulei, si turnam pe rand cat o parte din compozitie, alternand cele 2 tipuri de aluat. 

Introducem in cuptorul preincalzit aproximativ 45 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de post by Miha" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

nilgun 1

08.10.2013, 18:57

super bun

adela_64 1

13.11.2013, 12:07

Pe langa faptul ca esti foarte, foarte draguta, ti-a iesit un chec super ! Cu siguranta il voi face si eu ca incepe postul. Felicitari !

nilgun 1

13.11.2013, 19:16

multumesc mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec de post by Laura