Cheese Balls with nuts

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2010 | 6642 vizualizari

 

Este un aperitiv aspectuos, simplu de facut si satios.
Reteta este tradusa si adaptata dupa gustul meu de pe un site american asa ca i-am pastrat denumirea in engleza insa in traducere pentru necunoscatori inseamna mingi/bile de branza cu nuci

 

INGREDIENTE

  • 100 g branza amaruie galbena(ce tip vreti)
  • 50 g branza telemea de capra mai grasa
  • 2 linguri crema de branza/cascaval (eu am folosit Milli)
  • piper mozaic Kotanyi
  • nuci coapte si macinate
  • un praf pudra de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheese Balls with nuts:

Se amesteca ingredientele si se formeaza cu mana mici bilute.Se tin la rece un timp sa se intareasca putin.Intre timp coacem si apoi zdrobim miezul de nuca.Il amestecam cu piper mozaic din rasnita.Apoi scoatem bilutele de branza si le tavalim bine prin amestecul de nuca cu piper.Gata!
p.s. in reteta americana se adauga si o lingurita otet si un praf de sare iar la sfarsit se tavalesc si prin patrunjel tocat.Cred ca sunt bune ambele variante dar mie imi plac mai mult asa

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheese Balls with nuts" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Teo 1

08.03.2010, 17:15

daca tu zici s-o testam, atunci ''o iau de buna''!mie sigur imi place, caci fara branza nu pot sa traiesc!

Oana 1

08.03.2010, 19:16

Mmmm, ce bunatate! merg de minune si niste fructe pe-acolo struguri, mere

ANCA 1

08.03.2010, 20:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza