Chifle umplute

de - Andreea - in Sandvisuri, 12 Iun 2016 | 3770 vizualizari

 

Am facut aceste chifle dupa o idee vazuta pe internet ... Se pun cateva minute la cuptor pentru ca branza sa se topeasca usor si chifla sa fie usor crocanta insa sunt la fel de bune si fara a fi puse la cuptor ! 

 

INGREDIENTE

  • 4 chifle integrale cu susan
  • 160 gr ton in ulei de masline
  • 140 gr porumb dulce
  • 50 gr masline negre
  • 4 castraveciori murati
  • 3-4 felii branza ( tip Provolone )
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute:

Chiflele se scobesc usor ( facand atentie sa nu le rupem ) .

Intr-un bol punem tonul cu tot cu uleiul de masline din conserva, porumbul dulce bine scurs de lichid si maslinele negre ( fara samburi ) . Amestecam bine . 

Castraveciorii murati ii taiem la capete si apoi ii taiem in jumatate pe lungime apoi ii feliem.

Punem castraveciorii in bol ,presaram sare si amestecam bine toate ingredientele. 

Umplem chiflele cu amestecul din bol si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Taiem feliile de branza in fasii si le asezam pe fiecare chifla . 

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 10 minute . 

Servim chiflele calde . 

Pofta buna ! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Painici umplute