Chiftele de cartofi si varza de Bruxelles cu oua posate by Gordon Ramsay

de Satisfyyourcravings in Bucatarasi celebri, 25 Mar 2016 | 3135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi fainosi
  • 40 grame unt
  • 500 grame varza de Bruxelles proaspat gatita (se fierbe 15 minute in apa cu sare)
  • 50 grame faina
  • ullei pentru prajit
  • 5 oua posate pentru servit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de cartofi si varza de Bruxelles cu oua posate by Gordon Ramsay:

Se curata, taie si fierb cartofii in apa sarata, 15-20 de minute. 

Intre timp, se toaca varza cat mai fin. 

Se scurg cartofii si se transforma in piure. Se adauga intr-o tigaie si se lasa cateva minute, amestecand frecvent pana cand se evapora aproape toata apa. Se adauga untul, se amesteca si se ia de pe foc. 

Se adauga varza imediat si se amesteca pentru omogenizare. 

Se aseaza faina intr-un vas larg, iar cu mainile curate se formeaza chiftele care se tavalesc prin faina. 

Se prajesc in foarte putin ulei pana devin crocante. Se pot gati si la cuptor la 200 de grade 15-20 de minute. 

Se servesc imediat cu oua posate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de cartofi si varza de Bruxelles cu oua posate by Gordon Ramsay" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salsa de rosii a la Gino