Chiftele in sos de branzeturi

de Lau in Mancaruri cu carne, 7 Apr 2020 | 1867 vizualizari

 

 
Multumesc Rocsi

 

INGREDIENTE

  • Chiftele
  • 1 kg carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 200 g paine feliata
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • usturoi
  • 100 ml lapte
  • Sos
  • 1 lingura cu varf de unt
  • 1 lingura faina
  • 400 ml lapte
  • 100 g cascaval
  • 100 g mozzarella
  • 50 g parmezan
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele in sos de branzeturi:

Chiftele-ceapa o dam prin razatoarea mica si o punem intr-un vas cu apa.

Painea o punem la inmuiat in lapte,o stoarcem bine.

Intre timp dam morocvul prin razatoarea mica,adaugam carnea,painea,oul batut,ceapa stoarsa bine de apa,condimente dupa gust,restul de ingrediente si amestecam bine si lasam la rece 30 min.

Cu mainele umede formam chiftele si le prajim in uleiul inchins.Le scoatem pe un servetel de bucatarie.

Sosul-dam prin razatoare branzeturile.

Intr-o oala adaugam untul si cand s-a topit adaugam faina si amestecam bine adaugand in fir subtire laptele caldut.

Amestecam continuu pana ce se ingroasa ca o smantana,adaugam branzeturile si potrivim de condimente dupa gust,amestecam bine pana ce se omogenizeaza.

Adaugam chiftelele in sos si servim cat este cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele in sos de branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Tabita _ 1

10.04.2020, 03:21

Rocsi 1

11.04.2020, 20:44

Chiar mi-ai facut pofta de aceasta reteta minunata! Am sa o pregatesc iar, dupa Paste!

dantes 1

14.04.2020, 11:38

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate in sos de rosii