Chiftelute de dovlecei cu branza la cuptor

de laura_n in Aperitive / Garnituri, 17 Iul 2012 | 7846 vizualizari

 

Imi place la nebunie dovlecelul, iar ca sa fie si mai bun il transform in niste chiftelute cu branza la cuptor. Se topesc in gura!

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei potriviti
  • 200 gr branza (eu prefer casul, dar puteti folosi si telemea)
  • 2 oua
  • 3 lg pesmet
  • sare
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei cu branza la cuptor:

Se spala dovleceii si se dau pe razatoarea mare. 

Casul se da si el pe razatoare si se amesteca cu dovlecelul ras. Se adauga sare si ouale batute si se amesteca bine. La sfarsit se adauga pesmetul si se formeaza mici gogoloase si se pun intr-o tava,pe hartie de copt.

Dam la cuptor pentru vreo 20- 30 min.

Se servesc calde cu castraveti sau cu ce doriti voi! 

TIPS-URI

1

Folosind cas, se topesc in gura de bune ce sunt !

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

angyb 1

19.07.2012, 20:29

tare bine arata trebuie sa incerc si eu

laura_n 1

19.07.2012, 22:13

Angy, astea creeaza dependenta

andreea_angelo 1

14.11.2012, 18:03

tare bune....vreau si euuuu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecei la cuptor