Chiftelute de pui cu surpize

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2010 | 4106 vizualizari

 

Bune rau de tot nu gluma

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata pui(se poate si de porc)
  • 2 felii de paine
  • 1 oo ml lapte
  •  cartofi cruzi
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 oua+2 pt prajit
  • 10  linguri de faina alba
  • 5-6 oua fierte tare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui cu surpize:

Se inmoaie feliile de paine in lapte .

Cartofi se curata si se toaca sau se rad prin razuitoare.

Se amesteca carnea cu painea inmuitata in lapte , cartofii, usturoiul, 2 oua intregi , faina(2-3 linguri) si patrunjelul verde tocat, sare si piper. Se framanta foarte bine toate impreuna .

Separat se fierb 5-6 oua ,se curata de coaja si se taie pe lungime in doua.

Cu mana umeda se ia din compozitita de carne se pune cate 1/2 de ou fiert in mijloc si se da o forma mai alungita,dupa care se da prin faina alba si ou batut cu un praf de sare. Se pun pe o tava cu hartie si se da tava la cuptor pentru aproximativ 1 ora (fara ulei) Dupa 30 minute se intorc si pe cealalta parte pana se rumenesc fumos.

Se servesc cu  pireu de cartofi, cartofi natur, pilaf de orez

PS: Initial am vrut sa fac 12  bucati, dar nu au incaput in tava, asa ca un ou fiert l-am tocat si l-am pus in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui cu surpize" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

nadina73 1

03.10.2010, 16:23

da anca cum sa nu iubita

nadina73 1

03.10.2010, 16:23

danuta

kamy 1

03.10.2010, 23:19

cu intarziere...am fost dusa...dar mai ai?...nu?...nu-i nimica 5 f ala tale

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat