Chiftelute pe gratar

de Doralinda in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2013 | 4842 vizualizari

 

Una dintre preparatele care se gaseste peste tot in Grecia! Foarte gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata vita
  • 1 ceapa data prin razatoare
  • sare
  • piper
  • oregon
  • o lingura ulei masline
  • o lingura ouzo(sau otet)
  • o felie de paine(miez) uscata
  • o lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute pe gratar:

Umezim painea si apoi o stoarcem si o sfaramam, lasand-o intr-un vas unde vom pune carnea si restul de ingrediente. Indicat e, sa lasam utin la frigider ptr a se impregna mai bine carnea cu restul de ingrediente.

Intr-o cratita ptr gratar, ungem cu putin ulei si lasam sa se incalzeasca, apoi facem formele de cheftelute si punem pe gratar la foc mediu, intorcandu-le pe toate partile, in acelasi timp le ungem cu putin ulei, la urma stropim cu putina zeama de la o lamaie. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute pe gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

elucubratiiculinare 1

10.02.2013, 18:06

laura_n 1

11.02.2013, 11:57

Dora, mi-ai facut o poftaaaa!

Doralinda 1

11.02.2013, 12:08

Laura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parjoale a la Chisinau