Chipsuri la cuptor cu sos de roşii aromat

de ala_oancea in Mancaruri de post, 14 Mai 2009 | 10565 vizualizari

 

Dupa o reteta de la Cristi Roman :) Delicios !!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 5 catei de usturoi
  • 1 rosie
  • sare, piper
  • busuioc
  • rozmarin
  • ulei de masline
  • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chipsuri la cuptor cu sos de roşii aromat:

Cartofii se curata, se spala si se taie rondele subtiri. Se aseaza intr-o tava, se ung cu putin ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin uscat. Printre cartofi se aseaza cateii de usturoi si se introduce tava in cuptorul incins, la foc mare. Dupa aproximativ 5 minute se scoate usturoiul. Se mixeaza rosia decojita cu usturoiul, sare, piper si busuioc, pana devine o pasta. Se scot cartofii din cuptor cand sunt deja rumeniti si se presara peste parmezan ras. Se mai lasa la cuptor pentru doua minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chipsuri la cuptor cu sos de roşii aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

luminita20_2006 1

14.05.2009, 15:48

super...cipsurii..o nebunie...si fara E-uri poti manca cat pofetesti

ala_oancea 1

14.05.2009, 21:06

Le-am facut intr-o seara si au iesit exact doua portii. Bine ... ca am mai fi mancat inca vreo doua la cat de bun a fost

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume trase la tigaie, cu sos de rosii