Ciolan bavarez fiert in bere

de LeBlogPiquant in Porc, 22 Noi 2010 | 39124 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat
  • boabe de iper
  • foi de dafin
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita de cimbru proaspat/uscat
  • 1 lingurita de chimen
  • 2 doze de bere
  • 5-6 catei de usturoi nedecojiti
  • o ceapa taiata in sferturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan bavarez fiert in bere:

Intai l-am fiert o ora cu boabe de piper si foi de dafin. Apoi l-am cardilat cu cutitul... si am pisat in morjar 3 catei de usturoi cu cimbru proaspat, chimen si sare....Si am frecat bine ciolanul cu pasta obtinuta.

Apoi l-am asezat intr-o tava, impreuna cu o ceapa taiata in sferturi si 5-6 catei de usturoi nedecojiti, am aruncat acolo si cateva crengute de cimbru si rozmarin si am turnal vreo 300ml de bere peste.

L-am acoperit cu folie de aluminiu si l-am bagat la cuptor, la foc mic, pentru o ora.Dupa o ora, mai toata berea scazuse, asa ca ma mai turnat inca 300ml, l-am acoprit din nou, si l-am mai lasat 45 de minute in cuptor.

Era atat de fraged si aromat - nu am destule cuvinte sa va explic; trebuie sa incercati si sa vedeti cu ochii vostri!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan bavarez fiert in bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mamaieelena 1

23.11.2010, 09:20

vai ce bine arata de gust nici nu mai zic pentruca nu am cuvinte

LeBlogPiquant 1

23.11.2010, 13:29

sa stii ca nici eu nu mai aveam cuvinte cand l-am gustat! E de incercat, cu siguranta

kamy 1

24.11.2010, 00:22

no asta dape gustul meu 5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole cu ciolan