Ciorba cu perisoare de peste

de ramo_cata in Ciorbe, 13 Noi 2009 | 4775 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  2 bucati file de crap ,cred ca in jur de 350-400 g
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • telina
  • 1 gogosar
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • bulion de rosii
  • orez
  • maghiran,busuioc,telina verde,oregano
  • sare,sare de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de peste:

Morcovul,telina,pastarnacul le-am dat pe razatoarea mare.am tocat gogosarul,ceapa,cartofii.le-am pus la fiert impreuna cu orezul,eu am pus dupa ochi:).

am pregatit perisoarele:am tocat (la robot sau masina de tocat)pestele,o ceapa,un morcov mai micutz...am adaugat un ou si 2 linguri de faina,maghiran si sare dupa gust.

cand legumele sunt aproape fierte am adaugat perisoarele.le-am lasat cateva clocote si am adaugat si bulionul.am adaugat sare ,sare de lamaie(dupa gust) si le-am mai lasat cateva clocote.am adaugat verdeata si le-am mai lasat cateva clocote.

 

TIPS-URI

1

se poate servi cu smantana si ardei iute

2

pentru aroma se poate adauga si leustean

3

ciorba nu se drege cu ou

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ramo_cata 1

19.11.2009, 17:32

mihaela imi pare rau pentru fetita ta...ciorba de peste:cureti pestele de solzi ,intestine si branhii si il tai bucatele potrivite,cureti legumele(morcov,pastarnac,telina,cartofi,ardei gras/gogosar,ceapa ..ce legume vrei tu sa pui) le tai si le pui la fiert cand sunt aproape fierte adaugi pestele si mai lasi la fiert 20 -30 minute ,adaugi zeama de varza sau bors/sare de lamaie,verdeata,sare si gata...poti face pane din peste,peste prajit....

ramo_cata 1

19.11.2009, 17:38

mihaela cateva retete dupa bucatars..
http://www.bucataras.ro/retete/1959/crochete_de_peste_cu_legume.html
http://www.bucataras.ro/retete/1910/crap_prajit.html
http://www.bucataras.ro/retete/334/somon_pane_cu_mujdei_si_mamaliguta.html

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gorog csorba - reteta de la gradinita